Walking on sunshine

Grillkväll hos Vicky och Robin i torsdags, najs evening.. Lärde mig nytt ord: tändski (..eller var det tändska?!) ..Fan, kul var det iallafall! Var la 6 pers, snyggt ihopfixat V&R - väntar på reprisen när det är varmare outdoors! ;)

Igår.. öh, jag skulle väl plugga (yeah, right) men ist var det lunch ute och sen träning och slappo deluxe.. på kvällen fixade jag middag, 3 rätters (oi oi oi) och JL var också förbi på käk. Lite senare kom också JW (när vi inte ville knö in oss på förfest där vi inte känner "the host", så vi tog det lite soft här hemma med nån cider, Amarula och Campari. Föll för amarulan där jag såg den i likörhyllan på alko.. hört amanda jenssens nya låt amarula tree? Älskade den from the very beginning.. skön sak.

På the famous Umppari var det skitlugnt när vi kom dit halv ett. Skumt som fan. Hade det varit en atomexplosion och nån hade glömt att tala om det för oss? Typ 30 pers där kanske. Stämningen var lätt påverkad av detta, man ba huu, the creeps. Men det ramlade såklart in mer folk. Sen var det så man funderade om gayklubben hade årsmöte, för det var fan mest bara killar på dansgolvet. The creeps - again. Ah, sen bättrade det på sig rätt bra tills när det var highlife. haha.. vi spanade in varsin snygging och försökte få dem på fall. Vi lyckades väl olika bra. Sen var det väl också det att vi mest ville testa för att det var svåra kort. Vidareutveckling? Nej tack. No grabbs for us - antingen är vi för upptagna eller för jävla less på korkskallar!


I kön till my coat var det en riktig 5i12are.. lol. Var bor du? (Sverige), Haparanda - vaaar i stan? (stan är inte så stor, så i stan (erika lätt lack)) Bor du ensam? (nej (..wtf?)) Vem bor du med? (med min pojkvän (han som är en riktigt bodybuilder och gör dig till en blöt fläck på 3 röda)) Har ni stor lägenhet, etta, tvåa? (en fyra. heippahei! (get out of my sight, man!))



Nej för nu ska jag ut i solen, möta upp JW, käka en glass och njuta!


Fifan skrev en uppdatering här åsså blev det "fel på sidan" och allt försvann *kokar*
Så nu skiter jag i det.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha :) Det brukar gå att backa så finns det kvar ;) Bra ett veta nästa gång!

2008-05-03 @ 18:20:33
URL: http://johannawiik.blogg.se
Postat av: Erika

Backade - å då kom det upp ett windowsfönster i skriv inlägget-rutan : helt kaputt! x( voi voi Gick alltså inte. Snacka man blir lack!

2008-05-03 @ 18:48:54
URL: http://erikaalexandra.blogg.se
Postat av: Nilla

Visst är dom ^^
Nej, inte vad vi vet. Hoppas verkligen inte det! Men att katterna ens är runt buren och tassar gör ju så att dom stackarna dör av hjärtinfarkt :P

2008-05-03 @ 19:21:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0