Stockholm update

Vid lunchtid möttes vi upp vid Södra station för en fika här på söder, jag och mina kusiner Emma och Anna som kom in med pendeln. Anna hade med sig lillpojken också, så stor som hela 9 månader - en riktig sötnos! Snacka om att vi hade catch-up to do - vi har setts senast år 2003. Wauw.. men de ska komma upp till sommarn förhoppningsvis, ses mer då!

Sen hem. Jag och Nisse har haft huvudbry över vad göra eftermiddag kväll. Ah, vi la upp en bra plan. Men inte händelserna i förväg! Janne kom förbi och satte en spruta i armen på mig (vaccin mot TBE (fästingburen encefalit - inte bra att få sånt) inför Fårö-resan till sommarn). Det är kanonsvårt att få tag på det hemma, så han fixade det här åt mig. Hembesök å allt.. naaw =} En spruta till som jag får ta om en månad.

Nisse och jag drog sen till en kanonbra sushirestaurang, för att sen bege oss till bowlinghallen nere vid Mariatorget. Bokad bana och ja - jag fick in en strike (..men bara en.. buhuu!) haha, han slog mig med 100 poäng i slutändan, men kul var det!

Nu kollat Casino Royale och ska soooova. I morrn - Skansen! ;) haha, det är många år sen senast.. så revival time!! På eftermiddagen till Maria. Pratat om iransk restaurang (eheh, får se hur det blir med den saken).


Skönt att komma iväg på små "pelikanare" ibland, om så bara till Stockholm =)

Kommentarer
Postat av: Nilla

Men åååååh, vad avundsjuk jag blir! :) Jag vill också åka dit! :)

2008-04-19 @ 20:05:57
Postat av: Erika

Det är rätt härligt att komma iväg ibland :) Detta var mitt kombinerade sport/påsklov!

2008-04-21 @ 16:12:15
URL: http://erikaalexandra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0